Nog meer bloggen (1)

Zoals jullie in mijn blog Folderkolder konden lezen, ga ik iedere zaterdag samen met onze zoon op pad om folders te bezorgen. Met ingang van heden blog ik hier geregeld over op de website van Axender. Ik heb de smaak van het bloggen aardig te pakken!

Voor diegenen die het leuk vinden: Vandaag staat mijn eerste blog online: Het héééle grote speelboek.

IMG_1871

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s